M-Gép Kft.

 

 

 

Cégünk 2002 októberében alakult, egy 1983 óta működő magánvállalkozás folytatásaként. Célunk volt egy olyan vállalkozás létrehozása, mely önállóan bont épületet és segíti a környékbeli építkezéseket daruzással, földmunkával, alapanyag biztosítással. A több éves szakmai tapasztalatunk és a jól bevált, több funkciós munkagépeink garantálják a minőségi munkánkat. 2005 óta rendelkezünk MSZ EN ISO 9001:2008 minősítéssel.

 

„ A projekt neve: Az M-Gép kft technológiai fejlesztése” 

 

Az M-Gép szolgáltató és  Kereskedelmi Kft. a GOP-2.1.1-10/A-2010 jelű pályázat keretében az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával 3 052 617,-Ft azaz hárommillió- ötvenkettőezer-hatszáztizenhét  forint támogatás segítségével eszközbeszerzéseket  valósított meg.

 

Ennek keretében 1 db LASCO M3-4.0-S rönkhasító fej  és 1 db ORWAK 3605 egykamrás elöltöltős bálázó gép megvásárlására került sor. A tuskóhasítóval több tonnányi tuskót dolgoztunk már fel. A hasogatott tuskót eladásra szánjuk, eleget téve  a környéken felmerülő tűzifa kereslet igényeinek. A bálázó géppel pedig eredményesen tömörítjük a telephelyünkön felhámozott műanyagot és papírt.

A projekt eredményeként a felmerülő vevői igényeknek eleget tudunk tenni, komplexebb szolgáltatást tudunk nyújtani.

 

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Alap társfinanszírozásával valósult meg.

 

Kedvezményezett neve és elérhetősége: M-Gép szolgáltató és  Kereskedelmi Kft., 8621 Zamárdi, Siófoki út 13.
Közreműködő szervezet neve és elérhetősége: MAG – Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt., Postacím: 1539 Budapest, Postafiók: 684., Székhely: 1139 Budapest, Váci út 83.

 

 

 

 

 

www.nfu.hu

 

www.magzrt.hu